Despre noi


 

Scurt istoric

După toată această perioadă de când am deschis blogul, lumea probabil e un pic confuză cum eu, care locuiesc tocmai în nordul îndepărtat al patriei am ajuns să colaborez pe acest blog cu un puşti dintr-un oraş mai mic din sudul ţării. Se pare ca toate enigmele vor fi rezolvate prin aceste răspunsuri pe care le-am lăsat aici. Dacă mai sunt şi altele, pot răspunde cu plăcere la ele.

1. Cum ne-am întâlnit?

Foarte interesant şi curios în acelaşi timp, dar nu nefiresc, ne-am întâlnit pe internet, prin intermediul unu joc online mai precis. Amândoi eram mari jucători de Wow (World of Warcraft) şi fără să vreau sau să ştiu ce mă asteaptă, am intrat în gaşca lui Laurenţiu (sau guildă cum îi spuneam noi). Acolo pur şi simplu am început să desfăşor diferite activităţi cu el şi cu alţi jucători, unele dintre ele necesitau comunicare directă (fiind nevoiţi să folosim skype să ne putem înţelege mai bine) şi cu timpul am început să ne împrietenim. Când m-am apucat să scriu, i-am arătat tânărului Laurenţiu câteva din creaţiile mele şi a fost pur şi simplu fascinat de rimele pe care le realizam, dar nu părea că dă semne de un anumit spirit artistic. Până când am observat că a avut şi el unele încercări de a scrie poezii.

2. Cum a luat naştere acest proiect?

La început, am fost invitat pe un blog al unui fost tovarăş din Piatra, să scriu alături de el. Prima dată am refuzat, eu voind să scriu doar pentru mine şi neavând încrederea că lumea mă va citi şi mă va aprecia după modul cum scriu. Dar la insistentele acestuia am acceptat pâna la urmă şi am început să scriu atât texte cât şi poezii. O lună mai târziu apare o ceartă între noi, eu sunt dat afară de pe radioactivespot.wordpress.com, iar poeziile şi textele scrise pana atunci mi-au fost şterse. Nervos si trist, mi-am zis în sinea mea „eu de ce să nu pot” şi am înaintat o săptămână mai târziu o propunere către Laurenţiu cu scopul de a ne deschide amândoi un blog şi a-l promova pe internet. A acceptat pe loc!

3. De ce o9noapte?

Iniţial, blogul ar fi trebuit să se numească „îndirect.wordpress.com” şi deviza lui ar fi trebuit să fie „zâmbim în faţa camerei dar plângem în culise” dar acel nume era deja luat şi mi-a părut foarte rău, pentru că suna genial! Trebuia să conţină fragmente din experienţa noastră  de viaţă, poezii, chestii personale şi texte pline de sentiment, dar neavând acele 2 lucruri esenţiale, numele şi respectiv deviza, am renunţat şi am lărgit gama de subiecte pe care le abordăm.

4. Doi membrii noi din 2014, respectiv 2015

Matei Fuioagă, alias Piramidon, s-a alăturat blogului pe la începutul lui 2014, când a decis că vrea să contribuie la creațiile sale literare alături de o echipă mai bine închegată, iar la mijlocul anului 2015 a venit ultimul membru, Corina Mohaci, care nu a mai avut și nici nu a mai scris vreodată pe un blog, dar dorea sa se afirme în mediul online.

41 de gânduri despre “Despre noi

  1. Sunteti un duo foarte interesant, demn de urmarit ! Desigur nu am putut sa nu observ acel mic playlist care mi-a incantat boxele in aceasta seara placuta. 😀
    Va doresc spor la scris in continuare si o noapte cat se poate de placuta !

    Cu drag,
    Petit

    Apreciază

  2. Pana acum nu am avut curiozitatea sa intru in sectiunea asta, sa vad cine ‘vorbeste’ cu mine din spatele poeziilor. Foarte draguta si povestea, si ceea ce compuneti. Multumesc ca impartasiti cu ceilalti 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ne bucuram ca va plac creatiile noastre 😀 Acum suntem 4, cand blogul a luat nastere si a inceput a face primii pasi am fost 2 , Eu si Hetea, iar la ceva timp au venit alaturi de noi Corina si Matei. 😀

      Apreciază

Da-i tare:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.