Alex Hetea


img_20161008_144344Alex Hetea sau hetilen după cum mă știe jumătate din gașca de prieteni. Am terminat IMST (Ingineria și managementul sistemelor tehnologice) la UPB, iar din august 2016 lucrez ca inginer proiectant mecanic la o firmă din Giroc, un sat la periferia Timișoarei.

Blogger sunt de la jumătatea anului 2012, când împreună cu Laurențiu Bică am decis să fondăm o9noapte și să ne ducem talentul mai departe. La începutul lui 2017 am mai făcut un pas important, am trecut blogul de la domeniu .wordpress.com la domeniu simplu: .com.

Despre mine nu ar fi multe de zis, poate mai multe de descoperit, deoarece încerc să-mi las trecutul în urma ca să fac loc evenimentelor mărețe din viața mea care vor urma. Poate cea mai mare pasiune a mea a fost să iubesc viața, dar viața în sine mi-a stopat momentan acest avânt și mă lupt în fiecare zi să ies din monoton.

Cuvântul care poate m-a reprezentat dintotdeauna a fost „optimismul” sau chiar și „veselia” și sper că mă vor reprezenta în continuare. Visez să ajung un om de succes prin a-mi creea o familie, un rost de care să se bucure și alții mai departe și încerc să-mi fac părinții și bunicii mândri că nu s-au chinuit degeaba să investeasca ani de rabdare, finanțe și pilde în mine. Momentan sunt axat pe dezvoltare personala și pe învățare continuă a oricărui lucru care prezintă pentru mine un interes profesional (limbi străine, softuri, diverse cunoștințe de inginerie).

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.